Café Restaurant de V

Voorstraat 9

2611 JJ Delft

Tel : 015 - 214 09 16

E-mail : info@cafe-de-v.nl

De Avonden van de V: Horse

za. 09 december 2017 - 22:00 uur « Terug naar overzicht

Ja, ja, Horse loopt rond in de V. En wie kent ze niet. De diep in Delft gewortelde band Horse. Zaterdag 9 december wordt café de V het muzikale toneel van deze originele band.

Kenmerk en hoofdattribuut van Horse is de aangenaam grove korrel die zanger/gitarist Bob Reinders uit zijn strot duwt. Bijgestaan wordt hij daarin door de achtergrondzang van 1 soms twee zangeressen die voor de slagroom zorgen. In de machinekamer van Horse wordt de smeerolie bereid door gitarist Jaap Deelstra, die met een eigen geluid veel in zijn mars heeft en Gerrit Brands (bas) die ongehinderd door weet te pompen. En wat een feest: sinds ruim een halfjaar drumt Delftse Ronald van Drunen bekend van La Blusa, het geheel bij elkaar!

Een compleet verhaal dat zorgt voor goed in het gehoor liggende songs die onder de noemer stevige rock is te vangen.

Rockmuziek met een eigentijds bereide saus geeft de luisteraar het gevoel dat het culturele erfgoed van stevige rockmuziek in goede handen is bij Horse. Live verzorgt Horse energieke optredens en keert men zichzelf binnenste buiten zo nodig!

Het Elvis Presley gehalte is overigens hoog, zowel in kwantiteit als kwaliteit!!! Zeker als ze in Delft in een café hun gang kunnen gaan!

Vanaf 22.00

Entree Gratis